/// 
VAN EIJK AUTOMOTIVE ///
/

                                                                                                                meer dan 25 jaar ervaring!

 

Van Eijk automotive is een dynamisch autobedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de automotive branche. Wij zijn gevestigd in Helmond regio Eindhoven. Veel tevreden kopers zoals Wesley Snijder gingen u voor. Onze voorraad bestaat voor een groot gedeelte uit occasions welke zorgvuldig ingekocht worden vanuit ons Duitse dealernetwerk.


Om onze scherpe prijsstelling te kunnen blijven garanderen werken wij tegenwoordig vanuit een luxe opslag in plaats van een exclusieve showroom.

Onze ervaring is dat potentiële  kopers een website zien als virtuele showroom en hun keuze al voor een groot gedeelte online bepalen.

We hebben door deze ontwikkeling ons businessmodel aangepast om u zo 365 dagen per week 7 dagen in de week van 10:00 tot 22:00 online en bij ons op locatie van dienst te kunnen.


Onze uitstekende reputatie is gebaseerd op eerlijkheid, vertrouwen, kwaliteit en een eersteklas service. Bezoek onze showroom en bekijk ons actuele aanbod.

 

Wij staan altijd klaar om u van advies te dienen. Neem vandaag nog contact met ons op! Uiteraard kunt u bij ons uw gebruikte auto ook inruilen of verkopen. Kom vrijblijvend langs voor een aantrekkelijk voorstel.DIRECT NAAR ONS ACTUEEL VOORRAAD OVERZICHT